CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Friday, August 1, 2008

Back To School Part III

from left: Sam, Aku, Use, Yeh, Sepul, Lon

Esok 2 Ogos 2008, aku dan kawan2 aku akan kembali ke sekolah sempena AGM dan reunion Bainunalumni... Gambar kat atas tuh saja aku letak agar kalau kengkawan aku tengok mesti diorang akan teringat kembali kisah lama. Kisah suka dan duka semasa sama-sama masih belajar di Bainun. Setelah 17 tahun meninggalkan alam persekolahan ini adalah saat yang dinantikan utk kami berjumpa semula ke enam-enam kami. Kami memang sangat rapat, mungkin aliran muzik yang kami minati membuatkan kami begitu rapat. Apa saja yang kami lakukan mesti bersama... tengoklah kasut sekolah pun sama... pallas jazz...

Selepas tamat SPM kami masih juga berjumpa tapi selalunya x cukup 6 orang maklumlah kini masing-masing sudah berkeluarga... Harap-harap esok semua datang. Setakat nih yang dah kompom datang Sam (asyik call aku cakap x sabar nak gath balik), Sepul- sure datang sbb diapun terlibat dalam AJK, Yus- pernah datang mesyuarat pra AGM, Yeh- dah call aku dia akan join... Lon? jap lagi aku call tapi aku rasa dia akan join sebab wife dia pun ex-bainun jugak.

Apa-apa pun sebenarnya aku dah tak sabar nak tunggu esok...

BAINUN!!!! KAMI AKAN DATANG KEMBALI.....

1 comments:

farah aminuddin said...

mesti best friends ni =p