CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Monday, February 1, 2010

.::EOS 7D: Bukit Larut: Part I::.

Sabtu lepas ana bawa anak-anak naik ke Bukit Larut, Perak. Last minute planning. Sebab pada awalnya ana cadang nak rehat di rumah saja sebab minggu nih tak balik kampung. Tiba-tiba bangun jer tidur, anak ana yg no.2, Airil Zaquan terus merengek ajak ana ke Youth Park, Penang. Rupa-rupanya isteri ana dah planning dengan anak-anak malam tadi masa ana ke masjid.

Bukan ana tak mahu bawa pegi Youth Park, masalahnya ana malas nak bersesak-sesak kat atas jalan di kawasan situ. Maklumlah Thaipusam. Sudahnya ana bagi cadangan ke Bukit Larut.

Image Hosted by ImageShack.us
Terasa pening dan loya juga ana naik "Land Rover" ke puncak Bukit Larut ni. Maklumlah rasanya kali terakhir ana sampai ke puncak Bukit Larut ni 12 tahun yang lalu. Banyak perubahan di atas sini. Secara ikhlas ana katakan agak kurang menarik berbanding masa ana datang dahulu...

Image Hosted by ImageShack.us
Zaquan dan Aidil semasa menunggu untuk naik ke puncak...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us